Beschikbaar in vele soorten en afmetingen

High Cube, Open Side en Open Top. Zo maar wat termen vanuit de Zeecontainer industrie. Maar wat betekent het en wat zijn de verschillen? Hieronder kunt u korte omschrijvingen vinden van de containers die we naast onze reguliere containers in het assortiment hebben. Al onze containers zijn waterdicht en in verschillende maten (6ft, 8ft, 10ft, 20ft en 40ft) en kleuren leverbaar. De zeecontainers zijn in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Zo bieden wij ze in nieuwe of in gebruikte staat aan waar bij verhuur een minimale afname periode van vier weken geldt. Bent u nog niet zeker welke container het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Het meest gangbaar

Standaard DV Zeeontainer

De standaard containers worden over het algemeen het meest gebruikt. Ze zijn functioneel voor opslag maar ook voor transport over weg, spoor of zee. Ze zijn uiteraard waterdicht waardoor goederen vochtvrij kunnen worden opgeslagen.

Offerte aanvragen
Meer hoogte

High Cube Zeecontainer

Jaap Holwerda Burgum heeft naast de standaard containers, ook high cube containers. Een high cube container wordt vaak afgekort met HC. Met een High cube container wint u een extra voet in de hoogte, dit komt neer op ongeveer 30 centimeter hoger dan een reguliere (zee)container. De afmetingen in de lengte en breedte zijn meestal gelijk aan een reguliere container.

Offerte aanvragen
Ook de zijkant

Open Side Zeecontainer

Een open side container wordt ook wel Full Side Acces container genoemd. Deze containers zijn niet alleen voorzien van deuren op de korte zijde van de container, maar heeft ook deuren aan een lange zijde van de container. Dit maakt de container flexibeler als het gaat om het laden en lossen van de goederen die niet standaard door de korte zijde passen.

Offerte aanvragen
Verwijderbare bovenkant

Open Top Zeecontainer

Bent u van plan grote of afwijkende vracht te verschepen? Dan is een Open Top Container de ideale oplossing. De Open Top Container wordt geleverd met een verwijderbare bovenkant / afneembaar zeil. Hierdoor wordt het eenvoudig om extra grote ladingen in de container te plaatsen, dit kan door de open bovenkant gemakkelijk met een kraan of heftruck.

Offerte aanvragen
(Thuis) werken

Kantoor Unit

Bent u opzoek naar een kantoor ruimte? Kantoor units zijn hiervoor een goede oplossing. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en meteen klaar voor gebruik. De units zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor meer informatie over welke units beschikbaar zijn, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een Zeecontainer?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Vragen? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact