Een Zeecontainer als (thuis)kantoor

Door corona zijn we er inmiddels aan gewend geraakt. Wat begon met tijdelijk thuiswerken aan de keukentafel is inmiddels uitgegroeid naar flexibel werken tussen kantoor en thuis. Steeds meer bedrijven schakelen over. En waarom niet?

Nu het een blijvertje lijkt te worden, stijgt de vraag naar professionelere, afgezonderde en permanente werkplekken aan huis. Maar wat als er in het huis geen ruimte is om een kantoor te realiseren? Een verbouwing aan een huis is een dure aangelegenheid. En met de drukte in de bouw is het vinden van een aannemer op korte termijn ook geen eenvoudige opgave. Daarom kiezen er steeds meer mensen om een werkplek in de tuin te realiseren.

Wie denkt dat dit alleen voor mensen met grote huizen toegankelijk is, heeft het mis. Ook voor kleinere tuinen zijn er volop mogelijkheden. De zeecontainers van Jaap Holwerda zijn uitermate geschikt om tot thuis- / tuinkantoor om te bouwen.

Jaap Holwerda levert zeecontainers in ieder beschikbare afmeting en geschikt voor iedere toepassing. Jaap Holwerda realiseert geen ingerichte kantoorruimtes. Voor de verbouwing van uw zeecontainer zult u een externe partij moeten raadplegen.
Uiteraard denken wij graag met u mee. Neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.